De paarden

Achter mijn huis in Gassel leven de paarden in een kleine kudde. Ik waarborg hun welzijn door zelf veel in de weide tussen mijn paarden te zijn, hen te observeren en met hen te werken.
Ik werk samen met een dierenarts, hoefsmid, osteopaat en paardentandarts. Indien nodig schakel ik een holistisch dierenarts, een gedragsdeskundige of een voerspecialist in.

Belie (14 april 1988)

Belie is een lieve oude merrie. De wedstrijdsport was mentaal voor haar niet weggelegd. Haar vorige eigenaar respecteerde dit; vandaar dat ze nu hier woont. Belie is misschien wel het gezicht van het bedrijf Tussen de Paarden. Als ik het niet meer weet, is er altijd Belie nog.

Gracilia (21 oktober 1996)

Deze mooie donkerbruine merrie doet haar naam eer aan. Gracilia wil graag gezien worden maar vindt het soms moeilijk een gelijkwaardige relatie aan te gaan. Gracilia geniet het meest van een buitenrit met voorkeur over de Maasdijk.

Vallerie (17 mei 2002)

Vallerie is de jongste van de kudde en woont hier het kortst. Zij is een aanhankelijke New-Forest merrie. Vallerie is altijd uit op contact en geeft het duidelijk aan als ze iets moeilijk vindt. Ze is de lieveling van veel ruiters.

Bubbles (16 mei 2014)

Bubbles is een welsh pony. Met haar jonge leeftijd wordt ze nog weinig ingezet in het werk. Maar wat vervult ze een grote taak. Bubbles is een verbinder, ze haalt het beste in de kudde naar boven, is duidelijk aanwezig maar weet daarbij heel goed haar plaats als jonge pony. De toekomst zal leren welke verhalen zij de wereld in stuurt.