KINDEREN – JONGEREN - VOLWASSENEN

De activiteiten die ik met mijn paarden aanbied zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het kan zijn dat je meer inzicht wilt krijgen in je gevoelens, dat je op een andere manier wilt leren omgaan met het leven of dat je gewoon je paardenkennis wilt vergroten. Ieder heeft zijn eigen reden om zich verder te ontwikkelen Tussen de Paarden.

Kinderen/jongeren
De jeugd heeft de toekomst. Maar we zien vaak om ons heen dat de samenleving al een beeld van hun toekomst heeft. We leven in een tijd waarin niet alle kinderen kunnen voldoen aan de eisen van deze maatschappij. Deze kinderen ontwikkelen zich op een andere manier, worden niet begrepen of leven met verschillende trauma's. Tussen de Paarden biedt deze jeugd een leerrijk landschap waarin ze zichzelf kunnen zijn. Van hieruit wordt aan de persoonlijke doelen gewerkt zodat ook zij hun bijdrage kunnen leveren in de samenleving. Dit kan door middel van individuele begeleiding/behandeling, coaching, Anders Leren Met Paarden of door praktisch Paarden-Wijs te worden. 

Volwassenen
Ook 'nu je later groot bent' kan het zijn dat je hulp zoekt bij vraagstukken in je leven. Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen of heb je vragen, neem dan contact met me op. Ik help je graag verder.

Hieronder lees je meer informatie over mijn aanbod:
Paarden-Wijs
Individuele behandeling/begeleiding
KIDS met PK
Anders Leren Met Paarden 
Maatregelen omtrent Corona mei 2020